فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد

کاخ سفید:مذاکرات برجام هم‌اکنون در کانون توجه آمریکا قرار ندارد

کاخ سفید:مذاکرات برجام  هم‌اکنون در کانون توجه آمریکا قرار ندارد یک مقام شورای امنیت ملی کاخ سفید با بیان اینکه خواستار دور جدیدی از مذاکرات درباره برجام نیست، گفت این موضوع هم‌اکنون در کانون توجه آمریکا قرار ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۵ - ۰۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 27
کد خبر: ۱۵۶۳۰۲

به گزارش راهبرد معاصر بعد از اذعان «رابرت مالی» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران به اینکه احیای برجام و مذاکرات رفع تحریم‌های ایران در دستورکار واشنگتن نیست، کاخ سفید نیز چهره واقعی خود را نشان داد.

«جان کربی» هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید شامگاه چهارشنبه اذعان کرد که آمریکا به دنبال مذاکره درباره توافق هسته‌ای با ایران نیست.

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، کربی طی نشست خبری در کاخ سفید توضیح داد: «ما هم‌اکنون به‌دنبال یا خواستار دور جدیدی از مذاکرات یا بحث‌های جدید در مورد برجام نیستیم. این موضوع هم‌اکنون در کانون توجه آمریکا قرار ندارد».

پیش از این، رابرت مالی با اذعان به اینکه احیای توافق هسته‌ای ایران نه در دستورکار و نه تحت تمرکز واشنگتن هم نیست، مدعی شد که هیچ تحرکی در زمینه مذاکرات وین انجام نمی‌شود. 

از سوی دیگر، «ماریا زاخارووا»، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه نیز گفت که آمریکا در واقع علاقه خود را به مذاکرات بر سر احیای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) از دست داده و قصد دارد بر حمایت از فعالیت‌های ضد دولتی در ایران تمرکز کند.

این در حالی است که مقامات آمریکایی چند هفته پیش با هدف افزایش فشارهای جهانی و افکار عمومی بر جمهوری اسلامی ایران برای تن‌دادن به شروط غربی‌ها و پذیرفتن متن پیشنهادی اروپایی‌ها برای توافق در وین، ادعا می‌کردند این تهران است که مانع حصول توافق می‌شود.

دور جدید مذاکرات رفع تحریم‌های ایران پس از وقفه‌ای پنج‌ ماهه ۱۳ مردادماه در شهر وین آغاز شد. این مذاکرات به مدت چهار روز ادامه داشت و روز ۱۷ مرداد با پرواز هیئت‌های شرکت‌کننده به پایتخت‌ها به پایان رسید. برگزاری این دور از مذاکرات پس از آن صورت گرفت که اتحادیه اروپا مدعی شده بود بسته پیشنهادی جدیدی روی میز گذاشته که حاوی راهکارهای به‌روز‌شده‌ای در خصوص رفع تحریم‌ها و گام‌های هسته‌ای ایران است. تحلیلگران می‌گویند برخی عوامل مانند فشارهای رژیم صهیونیستی، اختلافات با کنگره و مشکلات داخلی در آمریکا دلیل بی‌میلی دولت بایدن برای بازگشت به برجام در ماه‌های گذشته بوده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار